Bergsportwinkel.nl

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site
Winkelwagen

Producten () € 0,00

Disclaimer & Copyright

Disclaimer

Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website. Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze internetsite de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is. Bergsportwinkel.nl is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door Bergsportwinkel.nl gecreëerde site. Bergsportwinkel.nl wijst hierbij alle aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens of gegevens waarnaar links op deze site(s) verwijst (verwijzen) af. De gegevens op deze site kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.

Bergsportwinkel.nl geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de site en is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de site, wordt door Bergsportwinkel.nl uitdrukkelijk afgewezen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site.

Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn van Bergsportwinkel.nl zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site. Bergsportwinkel.nl is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze sites of bronnen.

Bergsportwinkel.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of bronnen of beschikbaarheid. Bergsportwinkel.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke sites of bronnen.

Bergsportwinkel.nl is onderdeel van firma TradingPro B.V. - Klimwinkel.

Copyright

Copyright © TradingPro B.V. - Klimwinkel/ Bergsportwinkel.nl Alle rechten voorbehouden.

Het is ten strengste verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van TradingPro B.V. - Klimwinkel/ Bergsportwinkel.nl, materiaal dat zich op de Bergsportwinkel.nl website bevindt, of dat op een met de Bergsportwinkel.nl website verband houdend medium is opgeslagen, te kopiëren, opnieuw te verspreiden, te publiceren of te wijzigen.

 

geen verzendkosten
levertijd
Kantoor in Oosterhout
veilig betalen
assortiment
Webshop Keurmerk

 

 

Klantenservice
Bel ons
E-mail ons
Stuur ons een bericht via WhatsApp
Stuur ons een bericht via Facebook
Stuur ons een tweet

Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.