Bergsportwinkel.nl

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site
Winkelwagen

Producten () € 0,00

Ruilen en retourneren

30 dagen bedenktermijn

Mocht een artikel niet aan uw verwachting voldoen, dan kunt u het binnen 30 dagen ruilen of retourneren mits onbeschadigd en in oorspronkelijke staat. Geretourneerde (klim)materialen worden zorgvuldig en deskundig geïnspecteerd, zo wordt de veiligheid van onze klanten wordt gewaarborgd. De procedure voor het retour sturen is hieronder beschreven.

Stappenplan ruilen en retourneren

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn bij het retourneren van je product(en) hebben wij daar een retourformulier voor. Deze kan je hier downloaden. Heb je geen Adobe Acrobat Reader, dan kun je deze hier downloaden.

Vul het retourformulier in, print hem uit en stuur je product(en) samen met het retourformulier op naar het adres dat aangegeven staat op het formulier.
Klimwinkel
Afdeling Retouren
Denariusstraat 25
4903 RC Oosterhout(NB)

Mocht je er niet helemaal uitkomen met het invullen van het retourformulier op je pc/laptop/tablet of telefoon, dan kun je deze ook printen en met de pen invullen. 

Je kunt ook altijd contact opnemen met de klantenservice via:
Email: klantenservice@bergsportwinkel.nl
Tel: +31 (0)85 06 536 88

In geval van een beschadigd of verkeerd geleverd artikel, vergoeden wij de door u gemaakte verzendkosten verzendkosten achteraf. Onze retourafdeling accepteert alleen deugdelijk verpakte zendingen.
Indien u met Paypal heeft betaald kunt u via de website van Paypal het pakket gratis retourneren. Zie voor meer informatie Paypal.nl/retour.

Webshop keurmerk

Bergsportwinkel.nl is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk (www.keurmerk.info).
Webshop keurmerk logo

 

geen verzendkosten
levertijd
Kantoor in Oosterhout
veilig betalen
assortiment
Webshop Keurmerk

 

 

Klantenservice
Bel ons
E-mail ons
Stuur ons een bericht via WhatsApp
Stuur ons een bericht via Facebook
Stuur ons een tweet

Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.