Bergsportwinkel.nl

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site
Winkelwagen

Producten () € 0,00

Alles over Vaude

Vaude Logo

Vaude

Vaude produceert en ontwikkelt al sinds 1974 outdoor materialen en doet dit met de grootste zorg. Inmiddels is Vaude een merk dat bij velen al bekend klinkt in de oren al hebben sommige mensen nog steeds moeite met het uitspreken van de merknaam. Bergsportwinkel heeft Vaude opgenomen in het assortiment vanwege de innovaties en ervaring die in de producten van Vaude zitten...Lees hier verder!

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5 artikel(en)

 1. Vaude Bivibag Ultralight

  Bivibag Ultralight, Vaude
  € 72,95 & gratis verzending
 2. Vaude Bivak zak

  Noodbivakzak Biwak I, Vaude
  € 46,95
 3. Vaude tweepersoons bivak zak Biwak II

  Noodbivakzak Biwak II, Vaude
  € 69,95 & gratis verzending
 1. Lakenzak Silk Inlet Mummy, Vaude

  Lakenzak Silk Inlet Mummy, Vaude

  Normale prijs: € 79,50

  Speciale prijs: € 69,50 & gratis verzending

 2. Kids Gaiter

  Kids Gaiter II, Vaude
  € 17,95
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5 artikel(en)

 

Er bestaat nogal eens verwarring over hoe de merknaam Vaude moet worden uitgesproken. Vaude is eigenlijk niets anders dan de Duitse uitspraak van de letters V en D. Dit slaat rechtstreeks op de naam van de oprichter. Dit was Albrecht Von Dewitz.

Vaude staat als merk voor respect tussen mens en natuur. Met als doel het meest milieuvriendelijke buitensportbedrijf van Europa te worden. Dit is terug te zien in de geschiedenis van Vaude. In 1994 ontwikkelt Vaude een van de eerste 100% recyclebare outdoor kleding. Vervolgens in 2001 ontwikkelt Vaude de eerste kledinglijn van onderlagen die voldoen aan de Bluesign norm.

Op dit moment heeft Vaude een heel team van ontwikkelaars dat zich richt op het milieuvriendelijke aspect van het bedrijf en heeft Vaude al vele prijzen gewonnen. Sinds 2009 heeft de dochter van Albrecht, Antje, het bedrijf overgenomen en in 2010 heeft Vaude zich bij het Fair Wear Foundation aangesloten.

 

 

 

 

▲ Terug naar boven