• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
 • Gratis verzenden voor orders boven de €30,-

KONG ROPE

Aantal

€ -

(€ - excl. BTW

Beschrijving

Het goedkoopste klettersteigset uit ons assortiment. Duurzaam en veilig klettersteigset voor wie af en toe een stuk gezekerd wandelt of een korte klettersteigtocht doet.

- Deze set is uitgevoerd met een remplaat: bij een val zal het touw door de remplaat getrokken worden, zodat schok gedempt wordt.
- De armen zijn gemaakt van dynamisch touw.
- Deze set is uitgerust met klassieke klettersteig karabiners. Er zijn enkele korte bewegingen nodig om de karabiners te openen:
1. ring naar beneden trekken
2. karabiner open trekken
3. om de kabel doen, loslaten, de karabiner sluit vanzelf.

Wanneer u langere afstanden gaat klettersteigen, kunnen deze klettertsteig karabiners tot extra vermoeide vingers leiden. Een luxere set met een ander type karabiners is dan zeker het overwegen waard.

Deze set heeft CE en UIAA keurmerk en voldoet dus aan dezelfde veiligheidseisen als de andere sets uit ons assortiment.

Productverbetering
Dit product is onlangs verbeterd. Een nieuwe productafbeelding wordt spoedig verwacht. De wijziging: Het remtouw is nu weggewerkt in een meegeleverd tasje. Zo hangt het remtouw niet in de weg bij tijdens klettersteigen. Het afgebeelde nylon clipje is niet meer aanwezig, de plek waar in het vorige ontwerp het nylon clipje zat, is afgedopt. Zo wordt onjuist gebruik van de set voorkomen.

Specificaties

Ideaal voor Volwassenen
Voorzien van swivel Nee
Gewicht 530 gram
Referentienummers 811.SET.05

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld.

Kennis & informatie

 • Tent & Onderhoud
  Tent & Onderhoud

  Bij het aanschaffen van een tent zijn drie verschillende zaken belangrijk. Deze drie zaken zijn: De omvang Het prijskaartje van de t...

  Lees meer
 • Slaapzak & Slaapmat
  Slaapzak & Slaapmat

  Tegenwoordig zijn er enorm veel verschillende soorten slaapzakken en slaapmatten waaruit de consment kan kiezen. Het is dan ook soms bijzond...

  Lees meer