• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
  • Gratis verzenden voor orders boven de €50,-

Klantbeoordelingen

Wij vinden het erg belangrijk wat onze klanten vinden van Bergsportwinkel. Om dit objectief te doen werken we samen met Kyoh Klantbeoordelingen.
Klik hieronder om onze klantbeoordelingen te openen. Uiteraard kun je ons hier ook beoordelen.

9.0

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.0.

Bekijk alle 392 beoordelingen 
10

Top customer service

De foute bestelling werd geleverd en dit werd direct goed gemaakt en ik mocht de foute bestelling houden.

Boris

Wilrijk

16-05-2020

10

Prima!

Bestelling de volgende dag in huis, product was netjes verpakt in papier ipv plastic in een stevige, niet te grote, doos. Het bestelde product was ook volledig naar wens.

Rachel

Enschede

14-05-2020

10

Snelle levering

Niets op aan te merken snelle levering en prettige bijkomstigheid dat je als Nkbv lid korting krijgt

Wim

Reeuwijk

23-04-2020

8

uitstekend

ben naar Oosterhout gereden. prime service, goed advies, prima meedenken

M

Etten-Leur

13-04-2020

9

Snelle verzending

Prima kwaliteit, snel ontvangen.

Ben

Roosendaal

30-03-2020

10

snelle levering.

product was snel geleverd en omruilen voor een ander product was ook geen probleem

kay

soest

29-03-2020

2

2x pakjes Esbit blokjes besteld en ontvangen.

Doos goed ontvangen, echter verpakking stinkt naar VIS !
Heb dit gelijk in een plastic zak moeten doen. Weet niet of ik deze nog ga gebruiken. Was een kadootje voor een klein jongetje dat een stoommachine wilde laten draaien.

Jammer !

J.C. Cornelisse

EEMNES

17-03-2020

10

Super snel en zoals verwacht

Via 2 verschillende kanalen kwam ik voor beide hier terecht. Mooie deal (geodome tent) en snel bezorgd.

Bas

Groningen

18-02-2020

10

prima winkel, uitgebreid assortiment en snelle service

zie hierboven

Annemie

Noorbeek

31-01-2020

8

Prima levering, vriendelijke klantenservice.

Nu een aantal maal bij Bergsportwinkel artikelen besteld. Snel en netjes verstuurd. Een kleine vergissing (lengte van besteld touw) werd snel opgelost en ik ontving binnen twee dagen kosteloos de juiste lengtes touw. Tevreden klant.

-Daan

Daan

Nederland

24-01-2020

Terug naar boven
Bergsportwinkel
9 out of 10 stars 392 votes