• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
  • Gratis verzenden voor orders boven de €30,-

Klantbeoordelingen

Wij vinden het erg belangrijk wat onze klanten vinden van Bergsportwinkel. Om dit objectief te doen werken we samen met Kyoh Klantbeoordelingen.
Klik hieronder om onze klantbeoordelingen te openen. Uiteraard kun je ons hier ook beoordelen.

9.2

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.2.

Bekijk alle 246 beoordelingen 
10

Pluspunten

Snel Uitstekende Service: vanwege de levertijd werd een alternatief voorgesteld met korting

Verbeterpunten

Geen

Menno

Landsmeer

20-09-2018

9

Pluspunten

Goede informatie over de producten, mooi assortiment, betrouwbare levering, right on time!

Verbeterpunten

Voor mij geen, de levertijden zijn soms wat langer dan bij reguliere webwinkels maar daar heb ik zelf geen last van.

Freek

Arnhem

18-09-2018

10

Pluspunten

Post NL zou mijn bestelling( Leki running poles) te laat afleveren maar dankzij de behulpzaamheid van Bergsportwinkel kon ik op een vrijdag nog langskomen om een anders setje op te halen. super service!

Verbeterpunten

wellicht nog wat dieper assortiment in trailrunning?

bas

Breda

17-09-2018

10

Pluspunten

Snelle levering, zeer scherpe prijs, duidelijke afhandeling

Verbeterpunten

Op dit monent geen.

jeroen

voeren

16-09-2018

10

Pluspunten

Prima website waar je snel het gewenste product vindt. Goede communicatie: factuur direct in de bevestigingsmail. Snel gevolg door een update over de bezorg status met tack en trace link. Leuke aanbiedingen.

Verbeterpunten

Ik heb betere homepage ontwerpen gezien.

Jan

Nijverdal

16-09-2018

9

Pluspunten

Uitgebreid assortiment, goede prijzen, duidelijke webshop, vlotte klantendienst

Verbeterpunten

Vervelende gebruikerservaring bij overgaan naar nieuwe website. Nog steeds geen nieuw account kunnen aanmaken!

Wim

Leuven

13-09-2018

8

Pluspunten

8

Verbeterpunten

Geen

Leen

Werkendam

13-09-2018

10

Pluspunten

Duidelijke website met een Duidelijke beschrijving. Snelle service.

Verbeterpunten

-

Marten

Nijmegen

08-09-2018

9

Pluspunten

- goed assortiment - snelle, nette levering - duidelijke beschrijving bij producten

Verbeterpunten

Website reageert soms niet. Sommige categorieën geven altijd een 500 foutmelding.

Alwyn Kik

07-09-2018

10

Pluspunten

Snel bezord

Verbeterpunten

.

Menno

07-09-2018

Terug naar boven