• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
  • Gratis verzenden voor orders boven de €40,-

Klantbeoordelingen

Wij vinden het erg belangrijk wat onze klanten vinden van Bergsportwinkel. Om dit objectief te doen werken we samen met Kyoh Klantbeoordelingen.
Klik hieronder om onze klantbeoordelingen te openen. Uiteraard kun je ons hier ook beoordelen.

9.2

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.2.

Bekijk alle 371 beoordelingen 
10

Zeer goed

Alles netjes afgehandeld, niets op aan te merken.

Frank

Vleugels

28-08-2019

9

zeer goed

site kan beter.
Levering uitstekend

Dominicus

Joure

25-08-2019

9

Geweldig

Duidelijk beschrijving snel geleverd

Jeszek

Almere

23-08-2019

10

Top

Snel geleverd

Lars

Nimshuscheid

14-08-2019

9

Mooie spullen en op tijd geleverd

Vrijdag besteld en maandag in huis. Prima gedaan.

Edwin

Den Haag

12-08-2019

9

Goede service en dito nazorg

2 Klettersteigboeken besteld. Vanuit de winkel werd ik er op gewezen dat er een nieuwe editie uit kwam voor het Duitsland boek en of het niet beter was dat ik even wachtte.

Het nieuwe boek werd netjes opgestuurd toen dit enkele weken later beschikbaar was zodat ik geen 30 euro uitgegeven heb aan een boek met oude informatie. Heel fijn.

Torch

Hengelo

16-07-2019

8

prima

Het artikel dat ik nergens anders kon vinden hier wel te koop en voor een goede prijs. "Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!" is niet gelukt, het artikel met "Direct uit voorraad leverbaar" besteld rondom 16 uur werd pas volgende dag gestuurd en over 2 dagen geleverd maar dat was gelukkig niet zo belangrijk. Verder levering wel in orde.

Lenka

Tilburg

10-07-2019

10

Groot assortiment met snelle levering

Groot assortiment mbt klimmaterialen!

Eric

ROTTERDAM

01-07-2019

10

Perfect

Snelle levering ondanks tropenrooster PostNl.

Brad

Zwolle

01-07-2019

10

Gewoon goed geregeld

Pannenset besteld en keurig binnen een dag ontvangen. Goed verpakt, milieu bewust en jeu product is precies zoals omschreven.

Fred

Den Haag

23-06-2019

Terug naar boven