• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
  • Gratis verzenden voor orders boven de €50,-

Klantbeoordelingen

Wij vinden het erg belangrijk wat onze klanten vinden van Bergsportwinkel. Om dit objectief te doen werken we samen met Kyoh Klantbeoordelingen.
Klik hieronder om onze klantbeoordelingen te openen. Uiteraard kun je ons hier ook beoordelen.

8.8

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 8.8.

Bekijk alle 406 beoordelingen 
10

Snelle service

Snelle nette service

Jessica

Tilburg

25-12-2020

10

Supersnel geleverd!

Prima service en snelle levering!

Ben

Deventer

25-12-2020

10

Top!

Kwalitatief goede spullen, snelle levering. Kom zeker terug als klant!

Robert

Raalte

15-12-2020

10

Snelle afhandeling terwijl overige webwinkels traag zijn

In deze periode rond black friday geven vele webwinkels vóór de bestelling al aan dat ze het erg druk hebben, en dat mogelijk vertraging in de afhandeling kan ontstaan. Niet voor Bergsportwinkel.nl, want daar wordt nog steeds zeer snel geleverd. Complimenten! Verder ziet de website er prima uit en is het bestelproces eenvoudig. All in all, een goede winkel om te bestellen.

Jeroen

Utrecht

03-12-2020

4

Het is leverbaar, maar toch niet.

Speciaal bij bergsportwinkel besteld, omdat die wel mijn klimschoen op voorraad hadden. Vervolgens een mailtje dat de schoen toch niet op voorraad is en later komt. Na 2 weken zijn de schoenen gelukkig als nog gekomen.

Martijn Lievaart

TIENHOVEN

13-11-2020

9

Goede service en communicatie

Helaas kon 1 van de producten die ik bestelde niet geleverd worden door leveringsproblemen bij de fabrikant. Dit werd echter heel goed gecommuniceerd. Volgende keer zou ik zeker weer bij Bergsportwinkel bestellen.

Paul

Den Hoorn

24-10-2020

10

Super snel en keurig

Ik heb wat klimspulletjes gekocht en die kwamen keurig verpakt de volgende dag binnen. Helemaal tevreden!

Wouter

Apeldoorn

17-10-2020

10

Snelle levering voor een scherpe prijs

Snelle levering voor een scherpe prijs!

Harry

Made

15-10-2020

10

Uitstekende service

Snelle, kundige en vriendelijke service.

K.

Groningen

29-06-2020

7

goed, snel en correct

snel geleverd, goed afgehandeld duidelijke gecommuniceerd.

lion

heerlen

19-06-2020

Terug naar boven
Bergsportwinkel
8.8 out of 10 stars 406 votes