• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
  • Gratis verzenden voor orders boven de €50,-

Klantbeoordelingen

Wij vinden het erg belangrijk wat onze klanten vinden van Bergsportwinkel. Om dit objectief te doen werken we samen met Kyoh Klantbeoordelingen.
Klik hieronder om onze klantbeoordelingen te openen. Uiteraard kun je ons hier ook beoordelen.

8.9

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 8.9.

Bekijk alle 398 beoordelingen 
10

Uitstekende service

Snelle, kundige en vriendelijke service.

K.

Groningen

29-06-2020

7

goed, snel en correct

snel geleverd, goed afgehandeld duidelijke gecommuniceerd.

lion

heerlen

19-06-2020

9

Snel geleverd

Zeer snelle levering en aardige mensen. 1 artikel stond niet voorradig, direct een mail gekregen met de verwachte levertijd.

Sjoerd

Pijnacker

16-06-2020

8

prima

alles ok

jack

schilde

11-06-2020

7

meedenken en alternatief voorstel

Artikel niet voorradig maar ze hebben meegezocht naar een alternatief en korting gegeven.

Heidi Wittevrongel

Deurne

08-06-2020

10

Top!

Snelle levering, prima materiaal. Netjes ingepakt.

Niels

Dordrecht

01-06-2020

10

Top customer service

De foute bestelling werd geleverd en dit werd direct goed gemaakt en ik mocht de foute bestelling houden.

Boris

Wilrijk

16-05-2020

10

Prima!

Bestelling de volgende dag in huis, product was netjes verpakt in papier ipv plastic in een stevige, niet te grote, doos. Het bestelde product was ook volledig naar wens.

Rachel

Enschede

14-05-2020

10

Snelle levering

Niets op aan te merken snelle levering en prettige bijkomstigheid dat je als Nkbv lid korting krijgt

Wim

Reeuwijk

23-04-2020

8

uitstekend

ben naar Oosterhout gereden. prime service, goed advies, prima meedenken

M

Etten-Leur

13-04-2020

Terug naar boven
Bergsportwinkel
8.9 out of 10 stars 398 votes