• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
  • Gratis verzenden voor orders boven de €50,-

Klantbeoordelingen

Wij vinden het erg belangrijk wat onze klanten vinden van Bergsportwinkel. Om dit objectief te doen werken we samen met Kyoh Klantbeoordelingen.
Klik hieronder om onze klantbeoordelingen te openen. Uiteraard kun je ons hier ook beoordelen.

9.0

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.0.

Bekijk alle 388 beoordelingen 
9

Snelle verzending

Prima kwaliteit, snel ontvangen.

Ben

Roosendaal

30-03-2020

10

snelle levering.

product was snel geleverd en omruilen voor een ander product was ook geen probleem

kay

soest

29-03-2020

2

2x pakjes Esbit blokjes besteld en ontvangen.

Doos goed ontvangen, echter verpakking stinkt naar VIS !
Heb dit gelijk in een plastic zak moeten doen. Weet niet of ik deze nog ga gebruiken. Was een kadootje voor een klein jongetje dat een stoommachine wilde laten draaien.

Jammer !

J.C. Cornelisse

EEMNES

17-03-2020

10

Super snel en zoals verwacht

Via 2 verschillende kanalen kwam ik voor beide hier terecht. Mooie deal (geodome tent) en snel bezorgd.

Bas

Groningen

18-02-2020

10

prima winkel, uitgebreid assortiment en snelle service

zie hierboven

Annemie

Noorbeek

31-01-2020

8

Prima levering, vriendelijke klantenservice.

Nu een aantal maal bij Bergsportwinkel artikelen besteld. Snel en netjes verstuurd. Een kleine vergissing (lengte van besteld touw) werd snel opgelost en ik ontving binnen twee dagen kosteloos de juiste lengtes touw. Tevreden klant.

-Daan

Daan

Nederland

24-01-2020

7

Correcte levering, alleen later dan beloofd

Levering duurde 5 dagen ipv 1 dag. Maar het product was ok.

Sabrina

Huizen

16-01-2020

9

Prima ervaring. Snelle levering.

Tevreden over afhandeling.

A. Wijma

Zwolle

10-01-2020

9

Prettig en snel contact over de aankoop

Omdat het artikel niet snel leverbaar was werd een goed alternatief voorgesteld. Ik was aangenaam verrast door deze service.

Geert

Hoekstra

05-12-2019

10

Zeer klantvriendelijk

Per abuis 1 klimstokje besteld ipv 2, dus de volgende dag nog 1 stokje besteld. Dat betekende wel 2 keer verzendkosten betalen. Bergsportwinkel heeft op eigen initiatief de beide bestellingen in 1 verpakking geleverd en direct 1 keer verzendkosten terug betaald. Echt een TOP winkel.

Paul

Haastrecht

05-12-2019

Terug naar boven
Bergsportwinkel
9 out of 10 stars 388 votes