• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
  • Gratis verzenden voor orders boven de €30,-

Klantbeoordelingen

Wij vinden het erg belangrijk wat onze klanten vinden van Bergsportwinkel. Om dit objectief te doen werken we samen met Kyoh Klantbeoordelingen.
Klik hieronder om onze klantbeoordelingen te openen. Uiteraard kun je ons hier ook beoordelen.

9.2

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.2.

Bekijk alle 269 beoordelingen 
9

Pluspunten

Snelle reactie, vlotte levering. Spullen waren goed ingepakt

Verbeterpunten

-

Karin

Berkel-Enschot

13-11-2018

8

Pluspunten

Snelle levering en goede producten

Verbeterpunten

Kon niet opgeven om bij een PostNL punt te laten bezorgen

Jeroen

Rotterdam

01-11-2018

10

Pluspunten

Vlotte bestelling en bezorging. Ookal had mijn bestelling een fout, het was geen probleem en werd super geholpen door een van de medewerkers. Fijne snelle en behulpzame service.

Verbeterpunten

Naar mijn ervaring, is dit nog niet van toepassing.

Eliane

Zwolle

29-10-2018

10

Pluspunten

Mooi assortiment, snelle levering en scherpe prijzen.

Verbeterpunten

Op de mobiele site is het slecht te zien dat veel assortiment pagina's uit meerdere pagina's bestaan en dat je hiervoor op de navigatie knop onderin kan klikken. Deze navigatie knop mag wat duidelijker aanwezig zijn.

Martin

Assen

28-10-2018

10

Pluspunten

Duidelijke website, gemakkelijk te bestellen en snelle levering

Verbeterpunten

-

Cindy

Houthulst

24-10-2018

9

Pluspunten

Goede en snelle service. Even contact gehad via de chat over mijn gegevens. Die werden direct aangepast en op de juiste manier werd mijn order verwerkt.

Verbeterpunten

-

Bewust Buiten

's-Hertogenbosch

22-10-2018

9

Pluspunten

Fast delivery

Verbeterpunten

Maybe something around the rigging material ( in my case carabines) than just the protection of the thin box.

Steven Aguiar

Rotterdam

20-10-2018

10

Pluspunten

Vrij snelle levering de handschoenen die ik had besteld zaten keurig netjes verpakt. Ik moet ze alleen nog uit proberen. Het is nog niet koud genoeg maar ik ga er vanuit dat dit ook wel goed zit.

Verbeterpunten

Ben uitermate tevreden heb daarom geen verbeter punten

M. Pols

Rozenburg

15-10-2018

10

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Verbeterpunten

-

Edwin

10-10-2018

8

Pluspunten

bezorging perfect

Verbeterpunten

niet dat ik weet

silvan

leiden

09-10-2018

Terug naar boven