• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
  • Gratis verzenden voor orders boven de €40,-

Klantbeoordelingen

Wij vinden het erg belangrijk wat onze klanten vinden van Bergsportwinkel. Om dit objectief te doen werken we samen met Kyoh Klantbeoordelingen.
Klik hieronder om onze klantbeoordelingen te openen. Uiteraard kun je ons hier ook beoordelen.

9.1

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.1.

Bekijk alle 325 beoordelingen 
10

Pluspunten

Snel en accuraat, prettige berichtgeving, en de beste prijs die ik kon vinden.

Verbeterpunten

Geen

Wouter

Groningen

17-03-2019

9

Pluspunten

Goed assortiment. Duidelijke site en een klantgerichte service. Foute levering gehad maar dit is goed en snel opgelost met duidelijke communicatie. Snel alsnog het goede binnen en inmiddels erg tevreden met het bestelde product.

Verbeterpunten

-

Jeroen

Nijkerkerveen

04-03-2019

10

Pluspunten

bestelling werd zeer vlot en snel afgehandeld ! het pakje was er sneller dan verwacht !

Verbeterpunten

/

Thomas

antwerpen

03-03-2019

10

Pluspunten

Duidelijke site. Prompte service. Goede prijs.

Verbeterpunten

-

Hans

Nieuw Vennep

28-02-2019

8

Pluspunten

Groot assortiment klimspullen, customer-service via de mail is goed en vriendelijk.

Verbeterpunten

Bij online bestellen, direct accurate info. geven over wanneer product leverbaar is (ik bestelde schoenen in een bep. kleur, kreeg later per mail te horen dat die later leverbaar waren dan een andere kleur, als ik dit bij het bestellen had geweten had ik meteen de andere kleur besteld).

Maja

09-02-2019

10

Pluspunten

Vlotte levering na bestelling. Waarvoor dank!

Verbeterpunten

-

Luc

Nijlen Belgie

03-02-2019

10

Pluspunten

ruim assortiment en aanbod, scherpe prijzen, overzichtelijke webshop, snelle afhandeling en levering helemaal top. Ook terugbetaling verloopt zeer vlot en efficiënt.

Verbeterpunten

-

Kirsten

Puurs

01-02-2019

10

Pluspunten

Hebben alles voor bergsport. Ben zelf nog nieuw in deze wereld, maar op zich was alles overzichtelijk en kon ik snel vinden wat ik zocht.

Verbeterpunten

Misschien korting wanneer je meer van een artikel besteld. Ik bestel zelf vaak als dit mogelijk is een jaarvoorraad, gezien het dan maar 1x verzenden + korting is. Als de korting net genoeg is neem ik dat risico. (Risico, want producten bevallen misschien niet na een tijdje of je stopt met de sport of zo).

Martijn

Cuijk

31-01-2019

9

Pluspunten

telefonisch goed bereikbaar ; duidelijke informatie levering correct en snel uitgevoerd

Verbeterpunten

-

Mia

Puth

25-01-2019

10

Pluspunten

Super snelle levering, Snel contact na aanleiding bestelling als bedrijf, nette verpakking.

Verbeterpunten

Geen alles is goed!

Het nieuwe lyceum

Bilthoven

24-01-2019

Terug naar boven