• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
  • Gratis verzenden voor orders boven de €50,-

PIEPS DSP SPORT

Aantal

€ -

(€ - excl. BTW

Beschrijving

De beste avalanche transceiver is het exemplaar dat zelfs in stressvolle noodsituaties intuïtief te begrijpen is. De DSP Sport van Pieps is vanuit deze gedachte ontworpen. Deze lawinepieper heeft slechts één functietoets en geen verwarrende extra functies. Natuurlijk moet je regelmatig oefenen met de DSP Sport ondanks het gebruiksgemak. Alleen met nauwkeurige kennis van LVS-apparatuur kan er met gepaste snelheid gereageerd worden in geval van nood.

De DSP Sport heeft een slimme zender met diverse praktische functies: auto-antenne switch, signaalverschuiving en iProbe ondersteuning. De auto-antenne switch zorgt ervoor dat in geval van falen van de zendantenne op een andere antenne overgegaan wordt. De 'signaalverschuiving' detecteert andere avalanche transceivers van dichtbij en past het eigen signaal op een zodanige wijze aan dat zij in de transmissiepauzes van de andere apparaten haar signaal verstuurt. Dit leidt tot een duidelijker signaal en betere zoekresultaten. 

De DSP Sport heeft een zoekstrookbreedte van 50 meter en geeft al vanaf het eerste signaal een richting en afstand weer. Het bijpassende draagsysteem voor de DSP Sport wordt meegeleverd en het apparaat kan gemakkelijk achteraf naar de nieuwste firmware geüpdate worden.

Specificaties

Gewicht 198 Gram
Referentienummers PP112804

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld.

5.0 5
"Snelle levering, prima materiaal. Netjes ingepakt."
4,5 393
Bergsportwinkel
9 out of 10 stars 393 votes