• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
  • Gratis verzenden voor orders boven de €50,-

PRIMUS OMNILITE TI

Aantal

€ -

(€ - excl. BTW

Beschrijving

De OmniLite Ti van Primus is gemaakt volgens dezelfde technologie als de gevierde OmniFuel. Deze brander is even betrouwbaar en robuust, maar veel kleiner en lichter. Bovendien is de OmniLite Ti een stuk zuiniger met brandstof. 

De kelk en de pandragers zijn uit titanium vervaardigd, waardoor de brander bijzonder licht is en toch stevig staat. De OmniLite Ti kan gebruikt worden in combinatie met vloeibare brandstoffen (benzine, kerosine, diesel) en met gasblikjes. De capaciteit is maar liefst 2600W. Onzuivere brandstoffen en diesel zorgen wel eerder voor verontreiniging, waardoor het onderhoudsinterval verkort wordt. Zuivere brandstoffen als Coleman Fuel geven het schoonste resultaat.

De fijnafstelling op de branderkop voor optimale vlamregeling kan met handschoenen aan bediend worden. Het inpakformaat van de brander is minimaal en maakt hem zeer geschikt voor een tocht met 1-2 personen. 

Door de gastank 180 graden te draaien, kan de brandstofleiding volledig leeg gebrand worden. Zo kan de brandstoffles losgekoppeld worden zonder kliederboel, ook als deze nog niet helemaal leeg is.

Inclusief Primus Ergopump, te vouwen windscherm, beschermhoes, doorpriknaald en multi-tool. Geleverd met brandstoffles van 0,35 liter. 

– Type: Mulitfuel brander
– Handmatige ontsteking
– Geschikt voor 4 seizoenen gebruik
– Koken voor 1- 2 personen
– Kooktijd: Gemiddeld 100 min. met een gasblik van 230 gram
– Kooktijd (1 liter): 2:40 minuten + 40 seconden voorwarmen
– Effectief vermogen (W): 2600 watt
– Gewicht: 239 gram
– Afmetingen (LxHxD): 114 x 90 x 55 mm.

Nu met gratis PowerFuel benzine van Primus!

Testoordeel Op Pad: “De zuinigste op benzine (Coleman Fuel), de op een na zuinigste op gas. Nette gemiddelde kooktijden en de op een na lichtste set. Tel daar bij op een goede vlamregeling, mooi foedraal, een prima pakvolume en je hebt overal een test winnende combinatie. Daar kan de forse prijs niets aan veranderen.”

Specificaties

Brandstof Benzine (ongelood), Gas, Wasbenzine
Kooktijd (1 liter) 2.40 Min
Aantal personen 1-2
Vermogen (W) 2600
Piëzo-ontsteking Nee
Gewicht 239 Gram
Lengte 114 mm
Breedte 90 mm
Hoogte 55 mm
Referentienummers 321985

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld.

5.0 5
Ga het product nog uitgebreid testen, maar heb het al even in de achtertuin geprobeerd een paar avonden. Super (uiteraard). Primus levert al zo lang kwaliteit, dat ik me niet kan voorstellen dat het met dit product misgaat. Ben er nu al heel blij mee!
5.0 5
Zeer goede en lichte stoof die zo goed als op alle brandstoffen werkt!
5,0 2
Bergsportwinkel
8.9 out of 10 stars 400 votes