• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
  • Gratis verzenden voor orders boven de €50,-

THERM-A-REST TRAIL LITE

Maat

  • Regular
  • Large
  • Large 2019

Aantal

€ -

(€ - excl. BTW

Beschrijving

Trail Lite is het topmodel van de veel kampeerwinkels. Voor een gevorderde backpacker of alpinist is de Trail Lite echter het instapmodel. De Trail Lite slaapmat biedt een goede combinatie van comfort en compacte pakmaat. 

Lichtere stof en een nieuwe gestroomlijnde vorm houden het gewicht binnen de perken en maken de Trail Lite een prima keuze voor wie op zoek is naar comfort, veelzijdigheid en kwaliteit. Het nieuwe, rechte torsodeel vergroot het slaapoppervlak en maakt een nagenoeg naadloze aansluiting mogelijk bij gebruik van twee matjes naast elkaar.

Deze Therm-a-Rest slaapmat wordt geleverd inclusief opbergzak.

Isolatie waarde, R-waarde (US): 3.4

Specificaties

Gewicht 750 Gram
R-waarde 3.2
Lengte 183 cm
Breedte 51 cm
Dikte 3,8 cm
Model Mummy
Referentienummers 09837, 13272, 13273

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld.

5.0 5
Nu een hele vakantie van twee weken op het matje geslapen; bevalt erg goed! Makkelijk uit en op te rollen. Compact op te bergen. Precies goed formaat, zowel voor een kleine vrouw als een grote man. Het matje lijkt dun, maar ligt heerlijk. Je raakt nergens de grond. Ik heb tot nu toe geen minpunten ontdekt. Het duurt eventjes voordat hij zichzelf opblaast (5-10 minuten). Dan drie keer bij blazen en bij is perfect!
5.0 5
prima slaapmat
4.0 5
We hebben hem meteen getest en volgens mijns er geen beter matje te vinden voor deze prijs. Comfortabel en goed liggend. Duurt alleen wat lang voordat ie vol loopt
4,7 3
Bergsportwinkel
9 out of 10 stars 393 votes