• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
  • Gratis verzenden voor orders boven de €30,-

TUBBS FLEX ALP 22W

Aantal

€ -

(€ - excl. BTW

Beschrijving

Sneeuwschoenen voor volwassenen. Als beste getest door diverse nationale en internationale kenners, waaronder Magazine Op Pad, NKBV Hoogtelijn van de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging.

- De gepatenteerde flexibele achterzijde maakt het voor het eerst mogelijk op sneeuwschoenen in natuurlijke voet afwikkeling te lopen.
- Puntige asymmetrische Grip-rails over de lengte van de sneeuwschoen geven maximale grip in elk terrein.
- Torsion Deck: Doordat de sneeuwschoen flexibel is, heeft deze meer contactpunten met de ondergrond, wat zorgt voor meer grip en comfort.
- Met stijghulp voor ontlasting van de kuiten op steile hellingen.
- Sneeuwschoenen worden altijd per paar verkocht. De prijs is per paar. (Deze vraag werd ons met enige regelmaat gesteld.)

Gewichtsspecificatie
Flex Alp 22 W wordt door Tubbs gekwalificeerd als de sneeuwschoenen voor vrouwen. Dit model is het meest geschikt voor volwassenen met een gewicht tot 70 kg. Het dragend vermogen van deze 22 inch sneeuwschoen in lichte poedersneeuw is 70 kg. In alle andere omstandigheden kunnen ook zwaardere personen probleemloos gebruik maken van deze sneeuwschoen. 

Tip: 
Deze Flex Alp sneeuwschoenen zijn Tubb's bestseller en werden in 2010 geïntroduceerd. Sneeuwschoen Flex VTR is de allernieuwste variant op de Flex Alp serie, deze versie werd in seizoen 2014/2015 geïntroduceerd en ook werden direct bekroond met een prestigieuze ISPO Award.

 

Specificaties

Ideaal voor Bergachtig terrein, Alpien terrein
Draagvermogen 70 kg
Gewicht 1810 gram
Referentienummers 6960

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld.

Kennis & informatie

  • Pickels & IJsbijlen
    Pickels & IJsbijlen

    Pickels & IJsbijlen

    Lees meer